// Dette innlegget inneholder reklame //
Denne middagen med Teriyaki-glassert laks, brokkolisalat og Sandefjordmsør smakte helt nydelig! Dessuten er det også en meget ketovennlig middag med lite karbohydrater og mye sunt fett. Laksen har jeg stekt i min Cosori Airfryer, og laksen blir helt perfekt!
Ingredienser
3 servering
- 500 g laks (pakke med 125g x 4)
- Teriyakisaus
- Litt sesamfrø til pynt
- Brokkolisalat
- Sandefjordsmør
Fremgangsmåte
- Start med å lage teryakisaus hvis du ikke har det klart i kjøleskapet allerede. Oppskrift finner du HER.
- Pensle oversiden av laksen med teriyakisausen, og strø over sesamfrø.
- Lag brokkolisalat. Oppskrift finner du HER.
- Finn frem ingrediensene til Sandefjordsmør, og kutt smøret opp i terninger.
- Jeg stekte laksen i min Cosori Airfryer. Forvarm ovnen på 175 grader. Ha laksen over i stekekurven, og stek fisken på 175 grader i 8 min. Den ble helt PERFEKT!
- Mens fisken steker, lager du Sandefjordsmør. Oppskrift finner du HER.
Næringsinnhold 1 servering: 1098kcal – 6,5g karbohydrater – 47g protein – 99,8g fett
Vel bekomme!
Annonse
Jeg er strålende fornøyd med min airfryer, og jeg angrer ikke et sekund på at vi gikk til innkjøp av en slik! Den er superenkel i bruk, og den er svært enkel å holde ren. Airfryeren er designet med en ikke-klebende matkurv, som gjør at mat og fett ikke setter seg fast og man kan enkelt skylle kurven i vasken. Dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskinen om man heller foretrekker det.