Fordelen med keto/lavkarbo kosthold er at man omtrent kan fråtse i en hel haug av deilige pålegg. Denne tallerkenen er dessuten superenkel å lage, og dermed ypperlig å slenge sammen om man har dårlig tid eller skal ha med seg noe enkelt i matboksen. Jeg har alltid ferdigkokte egg i kjøleskapet, siden det er en ting man ofte spiser mye av på keto/lavkarbo kosthold. Det sparer meg også for tid å alltid ha det klart i kjøleskapet når jeg trenger det. Måltidet jeg skriver opp her er faktisk litt lite i forhold til hva jeg vanligvis spiser til lunsj, men det er kun fordi jeg i tillegg til den tallerkenen også spiste en porsjon med yoghurt og granola. Dersom jeg “bare” skulle spist dette vill jeg lagt til et ekstra egg og mer ost.
Ingredienser
- 1 kokt egg
- 20g Apetina fetaost
- 2 skiver Arla gräddost
- 20g strandaskinke
- 40g agurk
Næringsinnhold i hele måltidet: 363kcal – 1,3g karbohydrater – 20,3g protein – 30,7g fett
Vel bekomme!
Tips
Her kan man selvfølgelig legge til og/eller bytte ut type ost og skinke med det man selv foretrekker! Dessuten kan man også ha over litt deilig olivenolje eller bruke oljen som fetaosten ligger oppi for å få tilført enda mer fett.
