Frokost, lunsj, keto, lavkarbo,

Enkel tallerken med ost, skinke og egg!

Fordelen med keto/lavkarbo kosthold er at man omtrent kan fråtse i en hel haug av deilige pålegg. Denne tallerkenen er dessuten superenkel å lage, og dermed ypperlig å slenge sammen om man har dårlig tid eller skal ha med seg noe enkelt i matboksen. Jeg har alltid ferdigkokte egg i kjøleskapet, siden det er en ting man ofte spiser mye av på keto/lavkarbo kosthold. Det sparer meg også for tid å alltid ha det klart i kjøleskapet når jeg trenger det. Måltidet jeg skriver opp her er faktisk litt lite i forhold til hva jeg vanligvis spiser til lunsj, men det er kun fordi jeg i tillegg til den tallerkenen også spiste en porsjon med yoghurt og granola. Dersom jeg “bare” skulle spist dette vill jeg lagt til et ekstra egg og mer ost. 

Ingredienser 

  • 1 kokt egg
  • 20g Apetina fetaost
  • 2 skiver Arla gräddost
  • 20g strandaskinke 
  • 40g agurk 

Næringsinnhold i hele måltidet: 363kcal – 1,3g karbohydrater – 20,3g protein – 30,7g fett

Vel bekomme!

Tips

Her kan man selvfølgelig legge til og/eller bytte ut type ost og skinke med det man selv foretrekker! Dessuten kan man også ha over litt deilig olivenolje eller bruke oljen som fetaosten ligger oppi for å få tilført enda mer fett. 

Frokost, lunsj, keto, lavkarbo,
Enkel tallerken med ost, skinke og egg. Det enkle er ofte det beste!

– Tusen takk for at du tok deg tid til å lese! 

Facebook
Email

Lyst til å lese mer?

fastelavnsboller, fastelavn, boller, keto, lavkarbo, oppskrift, bake, mat

Fastelavnsboller (Keto, Lavkarbo)

Februar er her og med det er det også tid for Fastelavn! Mange forbinder fastelavn med deilige fastelavnsboller med pisket krem og