middag, laks, lavkarbo, keto, oppskrift, mat

Skikkelig digg laksemiddag! (Keto, Lavkarbo)

// Dette innlegget inneholder reklame 

Denne laksemiddagen har jeg laget før, men denne gangen hadde jeg også sellerirotris som tilbehør. Kombinasjonen med sellerirotrisen og sandefjordsmøret syns jeg ble utrolig god, så dette er en middag jeg definitivt kommer til å lage igjen! Den Teriyaki-glaserte laksen stekte jeg i min Cosori Airfryer, og som alltid gir den et perfekt resultat på fisken. 

Ingredienser

3 servering

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage teryakisaus hvis du ikke har det klart i kjøleskapet allerede. Oppskrift finner du HER.
  2. Pensle oversiden av laksen med teriyakisausen, og strø over sesamfrø.
  3. Lag brokkolisalat. Oppskrift finner du HER
  4. Finn frem ingrediensene til Sandefjordsmør, og kutt smøret opp i terninger. Oppskrift på Sandefjordsmør finner du HER
  5. Ha 20 g tørr sellerirotris i en kjele og fyll med vann så det dekker 3-4 cm over sellerirotrisen. Ha litt salt i vannet. Koko opp, og la koke i ca. 5-7 minutter. Hell av vannet, og klem eventuelt sellerirotrisen mot kanten av kjelen med en skje for å få ut siste rest av vannet. 
  6. Jeg stekte laksen i min Cosori Airfryer. Forvarm ovnen på 175 grader. Ha laksen over i stekekurven, og stek fisken på 175 grader i 8 min. Den ble helt PERFEKT! 

Næringsinnhold 1 servering: 1100kcal – 10,5g karbohydrater – 48,6g protein – 79,3g fett  

Vel bekomme!

Annonse

Jeg er strålende fornøyd med min airfryer, og jeg angrer ikke et sekund på at vi gikk til innkjøp av en slik! Den er superenkel i bruk, og den er svært enkel å holde ren. Airfryeren er designet med en ikke-klebende matkurv, som gjør at mat og fett ikke setter seg fast og man kan enkelt skylle kurven i vasken. Dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskinen om man heller foretrekker det.

Med rabattkoden “elise15” får du 15% avslag på prisen! 

– Tusen takk for at du tok deg tid til å lese! 

Facebook
Email

Lyst til å lese mer?

fastelavnsboller, fastelavn, boller, keto, lavkarbo, oppskrift, bake, mat

Fastelavnsboller (Keto, Lavkarbo)

Februar er her og med det er det også tid for Fastelavn! Mange forbinder fastelavn med deilige fastelavnsboller med pisket krem og