frokost, lunsj, måltid, enkelt, keto, lavkarbo

Ostewrap! (Keto, Lavkarbo)

Denne ostewrapen slang jeg sammen etter en dag på jobb. Jeg var fysen på noe godt, og hadde lyst på noe annet en knekkebrød med pålegg. Inspirasjon fant jeg på Instagram, som så mye annet. Selve ostelefsa må jeg prøve meg litt mer frem på før den blir helt perfekt, men her er i alle fall min versjon og fremgangsmåte. 

Ingredienser 

  • 5 skiver Taffelost (jeg skal prøve med en annen ost neste gang)
  • 80 g kokt skinke
  • 20 g agurk
  • 10 g rødløk
  • 10 g ruccola 
  • 25 g Apetina fetaost 

Næringsinnhold i hele måltidet: 665kcal – 2,6g karbohydrater – 33,7g protein – 56,8g fett

Fremgangsmåte 

  1. Start meg å finne frem det du skal ha på ostelefsa. Legg alt klart på en tallerken slik at det er klart til å puttes på ostelefsa. 
  2. Finn frem et stykke bakepapir. Legg osteskivene på bakepapiret slik at de akkurat overlapper hverandre litt. Prøv å legge osteskivene slik at ostelefsa får en rektangulær form.  Putt bakepapiret med osten i microen, og la osten smelte (1-2 min). Det varierer fra micro til micro hvor lang tid og hvor høy styrke du må bruke, så følge godt med! 
  3. Når ostelefsa er ferdig gjelder det å jobbe raskt. Legg den ferdige ostelefsa på benkeplaten med bakepapiret på, og legg på fyllet du allerede har satt klart. 
  4. Mens osten enda er myk, ruller du ostewrapen sammen med hjelp av bakepapiret. Jeg lot bakepapiret være på når jeg delte ostewrapen min, siden det gjorde det lettere å spise/håndtere. 

Vel bekomme! 

Tips

Til neste gang skal jeg prøve å lage ostelefsene med en annen type ost. 

Denne ostewrapen kan du fylle med det du selv måtte ønske! 

– Tusen takk for at du tok deg tid til å lese! 

Facebook
Email

Lyst til å lese mer?

fastelavnsboller, fastelavn, boller, keto, lavkarbo, oppskrift, bake, mat

Fastelavnsboller (Keto, Lavkarbo)

Februar er her og med det er det også tid for Fastelavn! Mange forbinder fastelavn med deilige fastelavnsboller med pisket krem og