Her kommer nok et lunsjtips som jeg ikke klarer å finne en egen overskrift til, så da gjør vi det enkelt med nummerering.
Ingredienser
- 2 skiver Taffelost
- 2 skiver Arla dansk gräddost
- 20g Jacobs Provance skinke
- 30 g Jacobs julesylte
- 8g majones
- 5g meierismør
- 1 stk Coop frøknekkebrød
- 1 kokt egg
- 45g agurk
- 20g Apetina fetaost i olje
- 20g syltet rødkål
Næringsinnhold i hele måltidet: 657kcal – 3,8g karbohydrater – 34,5g protein – 55,4g fett
Fremgangsmåte osteknekkebrød
- Finn frem en tallerken som tåler micro, og legg et stykke bakepapir på den (det MÅ være bakepapir beregnet på ovn, for vanlig matpapir vil IKKE fungere).
- Legg ønsket antall Taffelost-skiver på bakepapiret med litt avstand mellom skivene.
- Sett tallerkenen i microen og la den gå på medium/full styrke i 1,5-2 minutter. Det er vanskelig for meg å si hva som blir riktig for akkurat din micro, så her må man bare prøve seg frem for å finne rett innstilling.
- Ta ut tallerkenen, og la osteknekkebrødene kjøle seg litt ned før du tar på ønsket pålegg.
Vel bekomme!


