Julepålegg er noe jeg gleder meg til å spise hver eneste jul, for det er så godt! Jeg vet at det egentlig er pålegg man får kjøpt hele året, men det blir ekstra godt å spise når det går et helt år (nesten et helt år i alle fall) mellom hver gang man spiser det. Men en ting jeg savna i år var de syltede rødbetene fra Nora. For meg er de liksom prikken over i-en sammen med julepålegget, men med et karbohydratinnhold på ca. 15g karbohydrater per 100g matvare, så er ikke rødbeter det beste alternativet når jeg forsøker å kutte ned på mengden karbohydrater. Så da startet jakten på et annet alternativ, og løsningen fant jeg hos Fett & Forstand. Der fant jeg en oppskrift på syltet rødkål som passet perfekt som tilbehør til julepålegget. Helt likt blir det jo ikke, men godt var det uansett!
Ingredienser
- 2 stk Coop frøknekkebrød
- 8g Mills ekte majones
- 2 skiver Coop okserull
- 2 skiver Coop julesylte
- Syltet rødkål
- 2 skiver Arla Dansk Gräddost
- 2 skiver strandaskinke (ca. 15g)
- 15g Tine Kremgo krydder
- 45g agurk
Næringsinnhold i hele måltidet: 532kcal – 3,2g karbohydrater – 29,1g protein – 43,3g fett
Vel bekomme!

