Pisket krem og jordbær dyppet i sukkerfri sjokolade slår aldri feil! Selv om man forsøker å gå ned i vekt, så er det fullt mulig å kose seg litt ekstra i blant. Gjør man de rette valgene, så blir det både keto- og lavkarbovennlig! 😁
Ingredienser
2 porsjoner
- 5-8 store jordbær
- 50 g sukkerfri sjokolade
- En dæsj Salty Caramel Syrup
- 1,5 dl kremfløte
- en dæsj Helios vaniljepulver
- 2 ts Sukrinmelis (eller annen søtning)
Fremgangsmåte
- Skyll og vask jordbærene, og del dem i to (jeg behold det grønne på).
- Ha sjokolade og Sirup i en kopp som tåler micro, og varm til sjokoladen har smeltet (ca. 30 sek i min micro). Bland godt sammen når alt er smeltet.
- Dypp jordbærbitene i sjokoladen og legg bitene på en tallerken eller liten rist. Sett de ferdig jordbærene i kjøleskapet, og la stå kaldt til sjokoladen har stivnet.
- Ha kremfløte, vaniljepulver og søtning i en bolle og pisk til krem.
Vel bekomme!