På dager med dårlig tid er det veldig kjekt å kunne gjøre middagen enkel. Grillet kylling fra varmdisken på butikken er et ypperlig alternativ, som kan kombineres med akkurat det tilbehøret du selv måtte ønske!
Ingredienser
- 1/2 grillet kylling (ca. 200g renset kjøtt)
- 20 g isbergsalat
- 15 g ruccola
- 40 g agurk
- 40 g stangselleri
- 60 g avocado
- 40 g Apetina fetaost
- 20 g Coop hvitløksdressing
- 10 g Monster Zero Sweet&Sour
Næringsinnhold 1 servering: 878kcal – 5,5g karbohydrater – 44,8g protein – 74,7g fett
Fremgangsmåte
- Start meg å finne frem alle grønnsakene. Vask, rens og kutt opp alt i ønsket størrelse.
- Rens kjøttet av den grillede kyllingen, og legg det klart på en tallerken.
- Legg salat, avocado og fetaost sammen med kyllingen, og ha over ønsket dressing og saus.
Vel bekomme!
Tips
Den grillede kyllingen inneholder faktisk litt karbohydrater, men de kommer fra krydderet. Så om du ønsker å begrense karbohydratene så mye som mulig, så lar du bare vær å spise skinnet. Selv er jeg ikke så glad i skinnet på kyllingen, så jeg velger å ikke spise det uansett.