søtsaker, bær, jordbær, blåbær, keto, lavkarbo, snacks

Skikkelig fysen på noe søtt! (Keto, lavkarbo)

Er du fysen på noen godt, men tenker at det kan jeg jo ikke unne meg?

Når man legger om kostholdet, så tenker mange at da er det slutt på alt av søtsaker.. Til nød kan man tillate seg litt i selskaper eller ved spesielle anledninger. Men fakta er det at selv om man legger om kostholdet, så går det helt fint å unne seg noe godt midt i uka også, helt uten noen spesiell grunn! Det gjelder bare å velge de rette tingene for sitt kosthold, og i passe mengde.

Jeg spiser ketogent, og må derfor finne ting som inneholder lite karbohydrater. Så for min del er bær noe jeg fint kan spise i moderate mengder! Jeg har også litt sukkerfri sjokolade liggende, slik at jeg kan velge det fremfor vanlig sjokolade som inneholder langt mer karbohydrater. 

Denne lille porsjonen med sukkerfri sjokolade, blåbær, jordbær og en kopp te var akkurat passe for at jeg skulle få dekt søtsuget mitt for denne gang! 

Næringsinnhold: 92 kcal – 7,0 g karbohydrater – 1,2 g protein – 5,6 g fett 

Vel bekomme! 

søtsaker, bær, jordbær, blåbær, keto, lavkarbo, snacks

– Tusen takk for at du tok deg tid til å lese! 

Facebook
Email

Lyst til å lese mer?

fastelavnsboller, fastelavn, boller, keto, lavkarbo, oppskrift, bake, mat

Fastelavnsboller (Keto, Lavkarbo)

Februar er her og med det er det også tid for Fastelavn! Mange forbinder fastelavn med deilige fastelavnsboller med pisket krem og