Ingredienser
Eggerøre
- 3 stk egg
- 50ml kremfløte
- Salt, pepper og gressløk
- 10g smør til steking
Tilbehør
- 3 skiver kokt skinke
- en neve ruccola (ca. 15g)
- 30g Apetina fetaost
- 1 avocado (ca. 75g)
Fremgangsmåte
- Ha egg, kremfløte og ønsket mengde krydder i en bolle. Visp lett sammen med en gaffel.
- Ha en klatt smør i en stekepanne, og sett den på medium høy varme. Når smøret har smeltet heller du over eggeblandingen.
- Bruk en stekespade til å dra eggeblandingene fra kanten og inn mot midten. Fortsett til det meste av eggeblandingen har stivnet, men pass på så den ikke blir tørr! Eggerøren vil nemlig fortsette å stivne når du tar den ut av stekepannen.
- Ha den ferdige eggerøren over på en tallerken, og legg til tilbehøret du selv ønsker.
Næringsinnhold i hele måltidet: 789kcal – 3,3g karbohydrater – 32,9g protein – 76,4g fett
Vel bekomme!