COSORI Airfryer

// Denne siden inneholder reklame 

Aifryeren fra Cosori er et produkt jeg har fått masse glede av i matlagingen etter at jeg gikk til innkjøp av denne flotte kjøkkenmaskinen. Airfryeren gjør rett og slett  matlagingen til en lek! Cosori skriver selv på sine nettsider – “Du kan nå tilberede matretter med 90% mindre fett og 50% raskere enn en vanlig ovn. Cosori  leverer kvalitet i alle ledd og den har blitt svært populær i Norge.”

Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg er i alle fall strålende fornøyd med min airfryer, og jeg angrer ikke et sekund på at vi gikk til innkjøp av en slik! Den er superenkel i bruk, og den er svært enkel å holde ren. Airfryeren er designet med en ikke-klebende matkurv, som gjør at mat og fett ikke setter seg fast og man kan enkelt skylle kurven i vasken. Dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskinen om man heller foretrekker det.

Airfryerne finnes i flere modeller og ulike farger, så her vil du garantert finne en som passer ditt bruk og ditt hjem. Aifryeren får du kjøpt hos Cosori.no, og de har 100% fornøydgaranti og gratis frakt i hele Norge! 

Med rabattkoden “elise15” får du 15% avslag på prisen! 

Mat laget i airfryer fra COSORI

middag, lavkarbo, keto, oppskrift, mat, svin, pork, pork bowl

Pork Bowl (Keto, Lavkarbo)

// Dette innlegget inneholder reklame // I dag var ikke middagen planlagt, så da måtte jeg bruke det jeg hadde i fryseren

middag, lunsj, omelett, lavkarbo, keto, oppskrift, mat, airfryer, cosori

Omelett i Airfryer! (Keto, Lavkarbo)

// Dette innlegget inneholder reklame // Omelett er jo en av de tingene som er super-ketovennlig, og ikke minst veldig enkelt å