Brokkolisalat er et smakfullt og enkelt tilbehør som inneholder relativt lite karbohydrater og godt med fett. Den passer til så mangt, og er en god avveksling fra den tradisjonelle kokte brokkolien!
Ingredienser
nok til 2-3 serveringer
- 150g bacon
- 160 g brokkoli
- 60 g rødløk
- 100 g creme fraiche
- 50 g Kremgo naturell
- 1 ts finesse bakesukker
- 1 ss eplesidereddik
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- Stek bacon. Jeg brukte Tulip ferdig ternet bacon. Om du bruker annen type, kutt opp bacon i ønsket størrelse. Ha ferdig stekt bacon over i en skål mens du gjør klar resten.
- Vask og kutt opp brokkolien i små buketter. Skrell og kutt opp løk i passe biter.
- Ha creme fraiche, Kremgo Naturell, bakesukker, eplesidereddik, salt og pepper i en bolle. Rør alt godt sammen.
- Ha deretter oppi brokkoli, rødløk og halvparten av baconet, og rør det hele godt sammen.
- Avslutt med å drysse over resten av baconet.
Næringsinnhold 1 servering: 356kcal – 4,4g karbohydrater – 13,7g protein – 31g fett
Vel bekomme!