Ambassadør

Jeg har vært så heldig å få mulighet til å bli ambassadør for noen utvalgte produkter som jeg bruker i hverdagen min. Dette er produkter jeg selv er svært fornøyd med, og som jeg gladelig kan anbefale videre! Skulle dere få lyst til å teste ut disse produktene, så får dere mulighet til å bruke mine personlige rabattkoder ved kjøp. Klikk dere inn på de ulike produktene under for å lese mer og se rabattkodene. 

//Reklame //Annonse 

Mine samarbeidspartnere

COSORI Airfryer

En av Norges ledende leverandører av airfryere, og er kåret til best i test hos flere anerkjente testsider.

Wellbox®[S]

Praktisk hjemmebehandlingsmaskin som har hjulpet meg med cellulitter, strammere hud og mykere vev. Behandlingen øker blodsirkulasjonen og lymfesystemet stimuleres til å slippe overflødig veske og avfallsstoffer.

KetoHelse og Keto1200

Omlavkarbo.no har i samarbeid med Dr. Hexebergs klinikk utarbeidet og publisert to fantastiske kostholdsplaner med fokus på ketogent kosthold.
kake, søtsaker, dobbel suksessterte, bake, mat, oppskrift, dessert

Dobbel suksessterte! (Lavkarbo)

Denne helgen skulle lokalforeningen i Vestfold og Telemark lymfødem- og lipødemforening ha sitt første medlemsmøte her i Telemark, og i den anledning

middag, lavkarbo, keto, oppskrift, mat, svin, pork, pork bowl

Pork Bowl (Keto, Lavkarbo)

// Dette innlegget inneholder reklame // I dag var ikke middagen planlagt, så da måtte jeg bruke det jeg hadde i fryseren

søtsaker, dessert, jordbær, krem, sjokolade, keto, lavkarbo, oppskrift

Jordbær og krem! (Keto, Lavkarbo)

Pisket krem og jordbær dyppet i sukkerfri sjokolade slår aldri feil! Selv om man forsøker å gå ned i vekt, så er